Välkomna till Göteborgs La Mare Resort med husbåtar.

Välkomna till en annorlunda upplevelse. Bo på vattnet i centrala Göteborg. Vi erbjuder boende i våra husbåtar

La Mare Apartboats. Välj till roliga alternativ för hela familjen. Båtar och kayaker, bastu, segelbåtar  m.m. 

Besök vår andra hemsida www.marinpartners.se

För er som vill bo avskilt med vänner eller familjen är detta ett bra alternativ i dessa virustider. Ni bor utan gemensamma lokaler tryggt och enkelt. Parkera på inhägnat område gå ner på bryggan till ert boende. Njut på en av terrasserna med utsikt över Göteborg som det en gång var. 

Givet vis saneras och städas båtarna på bästa möjliga sätt.  Beställ mat genom internet direkt till marinan. Hyr en av våra Bluebåtar för att utforska Göteborg via kanalerna eller ta bilen och utforska skärgården med bilen.  Göteborg har bra färjeförbindelser till flera populära öar med kristallklart vatten, varma klippor och fina stränder. 

Vår marina har vi en hel del roliga aktiviteter för den som är rastlös. Fiska direkt från terrassen eller hyr en av våra Bluebåtar för en fisketur på Säveån. Fiskekort finns på nätet.

Vi har även kajaker för uthyrning och man kan boka tid i vår relax med bubbelspa och vedeldad bastu. På sommaren och vid rätt tillfälle har vi öppet i vår cafeteria.  Se bildspel 

Alla våra husbåtar har lika bra komfort som en fin lägenhet. La Mare One och Two är våra största och mest urustade husbåtar  med diskmaskin, ugn,  micro, kyl, och frys.  La Mare  Three och Four har  något mindre kök och saknar frys, ugn och diskmaskin. Lamare Three har 1 sovrum  övriga 2 sovrum.  La Mare One Two och Three har dubbelbädd soffor.     

 

TV, Wi-Fi, kaffebryggare, städ utrustning, strykbräda och hårtork finns i alla båtarna.  Tvättstuga och torktumlare/skåp finns i marinan.   

Vardagsrum med stora glaspartier. Golvvärme, air-condition i La Mare 1,2,och 3. Stora terrasser och en stor terras på taket för för sköna sommarkvällar. 

LA MARE ONE          LAMARE TWO       LA MARE THREE      LA MARE FOUR        LA MARE FIVE

      max 6                            max 6                         max 4                            max 4                            max 4

 

Kommer snart
Arrive soon

La Mare Resort får 9.1 av 10 i betyg. Nöjda kunder på Bookings.com       

Skicka en förfrågan till oss. Uppge datum som ni vill hyra och hur många ni är nedan. La Mare One och Two har två sovrum max 6 personer. La Mare Three har ett sovrum max 4 personer.  KONTAKTA OSS

  © 2020 by Visit52.com. Proudly created with Coolnet.

IMG_20200820_195422826