top of page

Fuengirola

I den äldre delen av staden finns det många restauranger och barer samlade runt Plaza de la Constitucion. En livlig plats framför allt på kvällarna med alla barer och matställen. Det finns över 400 olika restauranger i Fuengirola och de flesta finner man på Calle Moncayo. Mitt i strandpromenaden ligger marinan där det finns båtar i alla storlekar. 

 I marinan erbjuds  delfinsafari, dykningsturer  och olika vattensporter. Man kan även välja att bara sätta sig på någon av de trevliga restaurangerna utmed vattnet och bara njuta av atmosfären.  Gatorna har ett stort utbud av affärer med förstklassiga varor. Det finns även tre stora  kommunala marknader där man säljer färsk frukt, kött, grönsaker, kryddor, m.m.  För den som vill ha stora gallerior och shoppingcentra väljer man Parque Miramar Shopping Centre. Här inne  160 olika butiker, med både barer och restauranger.

Fuengirola har solkustens längsta sandstrand. Det finns mängder av saker att göra för barn i närområdet och och golfbanor finns det gott om. 

Våra boende att för uthyrning i Fuengirola

 

 

Lägenhet/hus med egen pool, stor terras och havsutsikt och nära till golfbanor.  Lägenhetens läge är mycket bra med ca 10 minuters promenadavstånd till havet och hela långa strandpromenaden.  LÄS MER

Lägenhet 1- Övre Torreblanca 

Lägenhet 2 - Nedre Torreblanca 

Lägenheten har fantastisk utsikt över havet och bergen. Stor terrass på bostadsplanen och ett privat solarium på 75 m2. ( takterrass).  2 sovrum, 2 toaletter. Stort poolområde med barnpool och ett gym. Nära till stranden, tåg, busstation och  golfbanor m.m. Privat garage i slutet område. LÄS MER 


 

Lägenhet 3 - Nedre Torreblanca 

Denna helt nyrenoverade lägenhet erbjuder 1 stort sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med bäddsoffa och kök, fint badrum med dusch och tvättmaskin.

Hela lägenheten är luftkonditionerad och med värme. Lägenheten har en inglasad balkong med gott om plats för matbordet och att sitta och sola.

LÄS MER.


 

bottom of page